Duka som i Så mycket bättre

Det finns många trender när det kommer till inredning, likaså när det kommer till hur man ska inreda och dekorera en fest och hett just nu är att duka och inreda festen att se ut som i succéprogrammet Så mycket bättre – något du kan göra på ett enkelt och inte alls kostsamt sätt.

Stort fan av TV-succén Så mycket bättre och i varje program avundas den snygga inredningen och stämningsfulla dukningen? Det går faktiskt att sno stilen på ett ganska enkelt sätt. Allt du behöver göra är att låta dig inspireras och sedan handla festdekorationer och vackra ting hos Calligraphen – sen är det bara att låta fantasin flöda. För du har väl också märkt att man i tv-programmet aldrig har samma dukning två gånger? På tv4:as hemsida har de därför listat inköpslistorna för olika program, och dessa kan vara bra att använda sig av för att hämta inspirationen från.

Hon ska ha äran för inredningen

En annan rolig sak om programmet Så mycket bättre är att det är en och samma tjej som fixar inredningen till programmet och hon heter Lena Nyholm. För att fira hennes 100:e dukning i programmet så intervjuade Expressen henne och då berättar hon hur det bara är i första säsongen av programmet som hon inte varit med. Men numera så gör hon precis allt som har med inredning och stilen att göra i programmet. Med andra ord är det henne vi inspireras av när vi ska duka upp till fest och härmar Så mycket bättre-dukningarna.

För den som vill ha tips på hur man steg för steg kan gå tillväga för att härma Lena Nyholms stil är ett bra sätt att följa checklistan som Elle Decorations gjort. Den visar nämligen hur man med enkla medel kan återskapa samma känsla som programmet ger – och det är ju den vi vill återskapa.

Som den här härliga känslan som Danny förmedlade i somras i programmet: