Så fixar du ett rent och vackert hem

Ett rent och välstädat hem ger en harmonisk känsla. Många drömmer om ett städat hem där alla prylar ligger på sin plats. Med regelbunden hemstädning och smart förvaring är det möjligt att hålla ordning på sakerna och ständigt ha ett vackert och fräscht hem.

De flesta tycker att städning är tråkigt och tidskrävande. Dessutom är det svårt att få hemmet riktigt rent. Med småbarn hemma eller ett tidskrävande jobb kan det bli extra utmanande att få tiden att räcka till. Som tur är finns det smarta tips som gör det enklare att behålla hemmet rent och fräscht.

Anlita hemstädning regelbundet

Ett välstädat hem är bra både för kropp och själ. En välstädad köksbänk och ett skinande rent badrum ger harmoni. Dessutom slipper du kliva på leksaker eller i ingrodd smuts om ditt hem är nystädat. Många önskar att de alltid hade ett städat hem, men det eviga livspusslet med vardagsbestyr gör det ibland omöjligt att prioritera städningen. Jobb, barn, matlagning och träning är bara några av många saker som ofta prioriteras före städningen. Därför kan det vara en bra idé att anlita professionell hemstädning i Linköping om du vill få ett skinande rent hem.

Det finns många fördelar med att låta en professionell städfirma ta hand om städningen åt dig, bland annat:

  • Du får mer tid över att lägga på familjen, ditt jobb eller dig själv,
  • Du kan välja mellan att boka enstaka städtillfällen eller abonnemangstäd.
  • Du kan boka miljöanpassad städning med miljövänliga och verifierade städprodukter.
  • Ditt hem blir skinande rent.
  • Om du inte blir 100% nöjd kan du kräva att de kommer tillbaka och städar.

Du väljer själv om du vill boka en enstaka storstädning eller om du vill att städfirman kommer hem till dig regelbundet på schemalagda tider. En rejäl storstädning kan även bokas om du exempelvis behöver städhjälp inför eller efter en fest eller inför visningen av bostaden. De flesta gillar dock att boka schemalagd hemstädning där städfirman kommer på kontinuerlig basis. Vi kommer hem till dig vid specifika tillfällen när det passar dig och gör ditt hem rent och fint. Det här alternativet passar dig som alltid vill ha ett rent och fint hem. Du bestämmer själv hur ofta du vill ha hemstäd. Du kan även boka en provstädning för att vara säker på att du blir nöjd med resultatet.

Inred med smart förvaring

Med smart och praktisk inredning kan du se till att ditt hem håller sig rent mellan städningarna. Ett hem med prylar överallt gör att hemmet kan upplevas som stökigt och smutsigt. Ett stökigt hem gör att det känns stökigt i hjärnan. Se därför till att inreda med många olika förvaringslösningar. Se till att du enkelt kan stuva undan barnens leksaker i backar eller lådor. I badrummet kan det vara snyggt att hålla handfatet fritt från prylar och krämer. Satsa på ett badrumsskåp som kan förvara allt som behövs. I köket finns det ofta gott om förvaring, men se till att använda den. Låt inte för mycket stå framme på köksbänken utan göm det i lådor och skåp när de inte används. I vardagsrummet och sovrummet kan du skapa kreativ förvaring med skärp och gamla föremål.