Ett personligt kök

Köket är ett av de allra viktigaste rummen i ett hem. Det är där man umgås, hittar på nya roliga recept och framför allt gör all sin goda mat! Därför blir det allt vanligare att man googlar på fraser som kakel kök och liknande, bara för att hitta sådant som passar perfekt i ens kök. För vi vill ha personliga och fina kök, till skillnad från förr då man gärna köpte ett färdigt paket och var nöjd sedan. Det personliga köket är alltså här för att stanna, och något som man skrivit om på hd.se:

Industriellt, naturligt eller lantligt? Dagens kökstrender spretar åt många olika håll. Men ett stort trendbrott är att allt fler vågar vara personliga när de väljer kök.

Det fanns en tid när svenska kök var standardiserade. När man – efter noggrant utförda undersökningar – tagit reda på exakt hur många centimeter det bör vara mellan spis och diskho. Det var då. Nu är standarden ett minne blott och köket ett av våra mest designade rum, som vi väljer med omsorg och personlighet.

Efter en rundringning till några av Sveriges största köksleverantörer klarnar bilden av köket som ett allt personligare rum, med många trendriktningar. (Läs resten av artikeln här).

Det finns alltså obegränsade möjligheter när det kommer till att inreda sitt kök, det handlar bara om att våga och veta vad man vill ha! Det finns massor av inspiration över hela internet och i tidningar så om man inte riktigt vet vad ens stil är så är det ganska enkelt att hitta. Efter ett tag märker man vad man gillar.