Inred med tidlösa tricks

Det behöver inte vara svårt att inreda på ett sätt som gör det till en ombonad känsla. Det gäller bara att hitta sin inre stil, och utgå från vad man själv tycker är fint. Bli inte allt för påverkad av vad marknaden försöker tuta i dig är trendigt just nu. Köp istället hållbara saker av kvalitet, och håll dig till tidlösa tricks.

nolhagahem.se känner de till hemligheten bakom en tidlös, ombonande känsla. En stor dos kärlek för textilier och bra kvalitet, till helt rimliga priser. Inred ditt hem på ett sätt som pockar på din egen uppmärksamhet, och njut av det du själv trivs i.

Inspireras av naturens färger

Att skapa harmoni handlar om att hitta en balans mellan färger, material och former. Balans är något som skapas genom att väga upp mot saker man inreder med. Här skriver vi om lite tidlösa tricks som brukar funka vad som än är trendigt:

  • Balans mellan färg, material och form. Gillar du den kantiga stolen? Kul! Bryt av med något runt för att balansera den.
  • Inspireras av naturens färger. Välj skogens gröna nyanser, sommarens friska vindar och höstens murriga mys. På det sättet harmoniserar det du har inomhus med naturens omgivande perfektion.
  • Ordning och reda. Hur trendig din soffa än skulle vara, mår den bäst i ett välstädat och rent hem.
  • Textilier som dämpar ljud. Eko är aldrig kul i ett rum.

Kom ihåg att det finns detaljer du kan byta ut efter säsonger. Är våren påväg? Byt ut de fluffiga vinterkuddarna som ska inspirera till mys, och låt dem vila i förrådet till nästa år. Ta fram kuddarna och plädarna i vårens färger, som lockar till nya idéer och spirande vårkänslor! Det är alltid mysigt att komma till ett hem som känns ombytligt.

Visst finns det inspirerande reportage om inredning, och på en del håll kan du hitta tips på var du kan få tag på något som fastnar för dig. Du kan lyssna på experter och hålla dig uppdaterad – men i slutändan handlar det om din egen trivsel. Gå på din egen magkänsla! Vad tilltalar dig?