Inredning på kontoret

Inredning är ett intresse som många har, och det är inte så konstigt. För i många fall så är de som är intresserade av inredning sådana som i princip aldrig blir klara med sitt hem, för alltid finns det något att ändra! Det finns såklart för- och nackdelar med ett sådant beteende, men det viktigaste är att man trivs och känner att man gillar sitt hem. Man ska trots allt spendera mycket tid där. En annan grej som dock är minst lika viktig är hur man trivs på kontoret, och hur det ser ut där! För på sin arbetsplats spenderar man för det mesta mer vaken tid på än i sitt hem, klart man ska trivas! Något som är viktigt är att ljudnivån är rätt, och är det stökigt bör man kolla på möjligheterna att ta in ljudisolering från soundab.se/, för finns det många grejer man inte kan arbeta kring och med så måste ens arbetsgivare helt enkelt ta tag i det och lösa det. Över lag är kontorsinredningen viktig, såhär skriver man om det på dn.se:

Genom att inreda kontor som utgår ifrån människan kan vi sänka sjukfrånvaron och öka kreativiteten. Det menar Alexandra Moore, inredningsarkitekt och doktorand på Luleå tekniska universitet.Hon är kritisk till den raka, strama inredning som dominerar dagens svenska kontor. Färgskalorna är för enformiga och kontorslandskapen ofta för stora, menar hon.
– De bidrar till att skapa stress. Hjärnan behöver omväxling för att kunna fungera och vi måste bygga mänskligare, mer varierade kontor.
(Läs resten av artikeln här).