Smart inredning

Många drömmer om att konstruera den där produkten som visar sig vara den som alla behöver. En smart lösning som sprids över världen och genererar rikedom till uppfinnaren. Camilla Ljunggren fick idén till sin uppfinning under ett besök på sitt lantställe. Hon noterade att de yngre kusinerna inte nådde upp att kroka av handdukarna och att det var äckligt att hälla upp ett glas vatten i diskhon när en disktrasa hängde ner från kranen.

4728288-diskhoSå inleds den här artikeln på Dagens Nyheter som handlar om Camilla Ljunggren som uppfann den fiffiga upphängningsanordningen i plast för disktrasor och handdukar. Den är i dag Designtorgets allra mest sålda pryl och man kan lugnt påstå att det är en liten uppfinning som haft ett stort genomslag. Hon uppfann helt enkelt något alla behövde men ingen visste att de behövde. Det vi verkligen gillar med det här är att det, liksom det mesta andra du kan hitta på www.designtorget.se är att det är någonting som både är praktiskt och fiffigt samtidigt som det är snyggt. Designtorget tar ständigt in nya prylar, uppfinningar och fina designsaker och det finns alltid någonting till ens hem man kan köpa där, och att gå runt i butiken både på nätet och i verkligheten är alltid en säker källa till inspiration om man vill köpa något till sitt eget eller någon annans hem.

Den bästa inredningen är den som inte bara gör att vårt hem känns finare, utan också underlättar för oss på något sätt. Det behöver inte vara något stort, det kan vara en liten detalj som helt förhöjer känslan av hemmet. Så varför inte förbättra ditt hem med något nytt idag?